Calvià

Troben mort un dels empresaris que va denunciar la corrupció a Magaluf

L'empresari Javier Pierotti ha aparegut mort en un dels camins del Castell d'Alaró

RedaccióActualitzat

Commoció a Calvià i un nou episodi dels escàndols de Magaluf. L'empresari Javier Pierotti, de 40 anys, ha aparegut mort en un dels camins que va al Castell d'Alaró, a Mallorca. Pierotti va ser un dels primers a denunciar la corrupció a la zona, que, de moment, ha acabat amb el cap de la policia local a la presó.

Segons sembla, l'empresari va deixar una carta on expresava la seva intenció de suïcidar-se. Dissabte al matí han trobat el seu cos en una zona escarpada i de difícil accés. L'han hagut d'evacuar en helicòpter.

Pierotti va ser un dels primers a denunciar la corrupció empresarial i policial de Punta Ballena, l'artèria principal de Magaluf.

Croada contra la corrupció

D'origen argentí, Pierotti havia treballat gairebé dues dècades a Punta Ballena, però durant els últims mesos havia centrat els esforços a intentar rehabilitar la zona de Magaluf.

La seva lluita contra la festa incontrolada que hi regnava va començar abans que esclatés l'escàndol pel vídeo de les fel·lacions. Des d'aleshores es va intensificar i va apuntar directament contra l'alcalde de Calvià i el cap de la policia local, que van acabar denunciant-lo.

A mitjans d'agost, va penjar un vídeo a Youtube per difondre la seva campanya contra la corrupció.

Les últimes setmanes havia rebaixat el to i es plantejava marxar de l'illa. Segons el diari de Mallorca, Pierotti feia temps que lluitava contra una greu malaltia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut