Segona Divisió

El Girona, tot i avançar-se en el marcador, encaixa la primera derrota contra el Betis a Montilivi (1-3)

El Girona encaixa la primera derrota a Montilivi contra el Betis (1-3). Tot i que els gironins havien obert el marcador gràcies a Felipe Sanchón, Lejeune, en pròpia porteria, i un doblet de Rubén Sanchez, han capgirat el resultat. El conjunt andalús trenca amb la imbatibilitat dels blanc-i-vermells.

Actualitzat

El Girona encaixa la primera derrota a Montilivi davant del Betis (1-3). Tot i que els gironins havien obert el marcador gràcies a Felipe Sanchón, Lejeune, en pròpia porteria, i un doblet de Rubén Sánchez han capgirat el resultat. El conjunt andalús trenca amb la imbatibilitat dels blanc-i-vermells.

Amb dos canvis respecte l'últim partit, el Girona ha sortit al terreny de joc. Ho ha fet trepitjant l'àrea contrària, pressionant i tancant el Betis. La mesura ha tingut efecte i al minut 13 ha arribat el gol. Pere Pons, tot sol, ha enviat un xut a Adán que ha refusat i Felipe Sanchón, des del darrere, ha aprofitat. En la primera ocasió del Betis, Rubén Castro no ha fallat. El davanter verd-i-blanc ha definit una bona assistència de Matilla. En només sis minuts, l'equip dirigit per Julio Velázquez ha capgirat el marcador. L'acció ha començat a partir d'un llançament de falta de Matilla i, Lejeune en un intent d'allunyar la pilota, l'ha enviat al fons de la xarxa. Amb els dos gols a favor, el Betis ha agafat confiança i Matilla, a la mitja hora de partit, ha obligat Becerra a estirar-se. Carles Mas i Juncà, pel Girona, mentre que Figueras, pel Betis, han protagonitzat les úniques ocasions fins al descans.

A la segona, amb l'entrada de Mata, ha arribat la primera rematada entre els tres pals. Rennella també ho ha intentat en una acció que ha acabat amb la pilota blocada per Becerra. Amb Jandro i Eloi Amagat al terreny de joc, el Girona ha anat tancant el Betis a la seva àrea, però al 70, una bona assistència de Matilla ha acabat amb el segon de Rubén Castro i el tercer del partit. Mata, cinc minuts més tard, ha estat a punt de marcar en una acció en la qual ha reclamat penal de Perquis. Precisament la combinació de l'ex del Lleida i Juncà han estat a punt de retallar distàncies. La primera derrota del Girona, però, s'ha consumat amb el xiulet final.