Mostren a l'acusat la destral amb la qual va matar la seva dona i el veí. (Foto: ACN)
Mostren a l'acusat la destral amb la qual va matar la seva dona i el veí. (Foto: ACN)
Alcarràs

L'acusat d'haver matat la seva dona i un veí a cops de destral a Alcarràs admet els fets

La fiscalia li demana 39 anys de presó i 328.000 euros per dos assassinats

RedaccióActualitzat

L'home de la localitat lleidatana d'Alcarràs acusat de matar amb una destral la seva dona i un altre home ha admès els fets. En la primera sessió del judici, aquest dilluns, l'acusat ha reconegut que va atacar la seva dona i el suposat amant d'aquesta però ha assegurat que no recorda els fets amb exactitud i no recorda com ho va fer ni què li va passar pel cap en aquell moment. De fet, ha afirmat, mai no va pensar matar-los. L'home ha admès que va comprar la destral quatre dies abans dels crims, però ha negat que fos amb aquesta intenció.  

Els fets van succeir el 30 d'abril de l'any passat a Alcarràs. L'acusat, presumptament, va atacar amb la destral per l'esquena l'home en un bar mentre jugava a les cartes i després va matar la seva dona a casa seva, també a traïció i per darrere, aprofitant que mirava la televisió. El motiu és que el processat, de 37 anys, creia que les dues víctimes "mantenien una relació sentimental" des de feia sis anys.

La fiscalia demana 39 anys de presó per a l'acusat de dos delictes d'assassinat amb traïdoria i també vol que indemnitzi la família de les víctimes, incloses les seves dues filles, amb un total de 328.000 euros. La defensa reclama que els crims es considerin homicidi amb l'atenuant de confessió. Els encarregats de decidir sobre la culpabilitat del presumpte assassí són sis homes i tres dones, tots integrants d'un jurat popular. Està previst que el judici acabi aquest dimarts.

L'home és a la presó des del 3 de maig del 2013, quan va reconèixer els fets durant la seva declaració al Jutjat de Violència sobre la Dona de Lleida.

 

Anar al contingut