Futbol

El nou paper de Messi: de finalitzador a assistent

El Barça continua amb pas ferm sota la mà de Luis Enrique. El referent ofensiu de l'equip continua sent Leo Messi, però l'argentí juga ara més endarrerit per deixar espais als seus companys a la davantera. El resultat es va deixar veure al camp del Llevant: dues assistències i un gol.

Actualitzat

El Barça continua amb pas ferm sota la mà de Luis Enrique. El referent ofensiu de l'equip continua sent Leo Messi, però  l'argentí juga ara més endarrerit per deixar espais als seus companys a la davantera. El resultat es va deixar veure al camp del Llevant: dues assistències i un gol.

La nova versió de Leo Messi és la d'un jugador menys obsessionat en marcar però més concentrat a fer que l'equip arribi a porta amb més facilitat, encara que no sempre els gols portin la seva firma.

Els números reflecteixen aquesta realitat: en 5 partits, Messi suma 3 gols, però ja ha repartit 6 assistències. Per tant, ha intervingut, com a autor o com a passador, en 9 dels 12 gols que ha fet el Barça fins ara en partit oficial.

Els principals beneficiaris d'aquest nou rol de Messi han estat Neymar, que ha marcat els seus 3 gols a passada de l'argentí, i Sandro, que ha sabut aprofitar molt bé dos serveis del 10 blaugrana per deixar la seva empremta en l'atac blaugrana. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut