Sant Sebastià

Gandolfini torna a brillar a Sant Sebastià amb el seu treball pòstum

El desaparegut protagonista de "Los Soprano" firma un últim paper per emmarcar a "La entrega"

RedaccióActualitzat

La desfilada d'estrelles a Sant Sebastià és contínua després que Denzel Washington acaparés tota l'atenció en l'estrena del festival. Aquest dilluns l'actor John Malkovich centrarà bona part de l'atenció al certamen amb una pel·lícula sobre el seductor Casanova. L'intèrpret nord-americà, amb gairebé un centenar de treballs a l'esquena, entre els quals "Les amistat perillosos" o "En la línia de foc", ha arribat amb la cinta "Casanova Variations", amb què el director austríac Michael Sturminger competeix per la Concha d'Or.

Un altre seductor que ha desembarcat ha estat l'actor Vigo Mortensen amb "Jauja", el llargmetratge que protagonitza i que ja ha estat premiat a Canes.

Apunta al palmarès

Però el film que està cridat a ocupar un lloc destacat al palmarès, segons l'opinió de tots els crítics que l'han vist, és l'últim treball de James Gandolfini, el desaparegut protagonista de "Los Soprano". El seu treball pòstum, "La entrega", és un "thriller" dramàtic ambientat als carrers més marginals de Brooklyn, que ha estat qualificat com "un gran film de cinema negre amb majúscules".

El llargmetratge el dirigeix el belga Michael R. Roskman i té un repartiment de luxe, amb noms com Tom Hardy o Noomi Rapace, protagonista de la saga "Millennium".

El film, de to contingut, retrata uns personatges solitaris atrapats per una trama mafiosa i explica moltes més coses de les que mostra per la pantalla.

Per últim, els focus del festival també els ha acaparat Antonio Banderas, amb la coproducció espanyola de ciència-ficció "Autómata". L'actor malagueny es va desfer en atencions cap als seus fans, però la seva pel·lícula no va rebre tants elogis com ell malgrat que se li va reconèixer el plantejament.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut