Ambient de tardor per al primer dia de l'estació

El primer dia de la tardor s'estrena amb ambient tardoral. Persistirà el temps insegur, paraigua a la vora. Temps amb molts núvols i ruixats dispersos a qualsevol indret, sobretot a la façana litoral. També hi haurà algunes petites estones de sol. Ambient més fresc amb retrocés de les màximes.

Néstor GómezActualitzat

L'ull de la pertorbació se situarà sobre les Balears. En cada moment del dia tindrem un tipus de temps o un altre. Les pluges més intenses cauran al litoral i prelitoral amb caràcter tempestuós.

Temps inestable. Els ruixats i les tempestes cauran a la façana costanera i a les Terres de l'Ebre. També n'apareixeran, més aïllats, a la resta de la meitat sud. Només no plourà o seran quatre gotes mal comptades a les comarques del Pirineu i de Girona. A la tarda persistirà la situació de ruixats i de tempestes a les comarques del litoral; no acabarà de fer net a l'interior, tot i que la tendència serà cap a la millora. També poden caure alguns ruixats al Pirineu.

Ambient de tardor. La fresca s'ha imposat de bon matí i cal una màniga, fins i tot a la costa. Les temperatures màximes es quedaran una mica més curtes. Els valors més alts del dia no superaran els 28 ºC.

I per als propers dies...

El temps millorarà a partir de dimecres, amb més sol i restes de ruixats al sud del país.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut