Casillas podria tornar a la banqueta en el partit contra l'Elx. (Foto: EFE)
Casillas podria tornar a la banqueta en el partit contra l'Elx. (Foto: EFE)
Futbol

Casillas apunta a la banqueta en la visita de l'Elx aquest dimarts al Bernabéu

El Reial Madrid rep aquest dimarts l'Elx (20.00) en el partit que obre la cinquena jornada de la Lliga. I ho farà sense la seva parella teòricament titular a l'eix de la defensa. Pepe encara no està a punt per reaparèixer i Sergio Ramos tampoc ha pres part en l'entrenament d'aquest dilluns i serà dubte fins a última hora. En aquest partit, Ancelotti podria tornar a deixar Casillas a la banqueta

Actualitzat

El Reial Madrid obrirà aquest dimarts la cinquena jornada de Lliga rebent l'Elx a l'estadi Santiago Bernabéu. Un enfrontament en què Carlo Ancelotti es veurà obligat a fer rotacions perquè té seriosos dubtes en defensa. Sergio Ramos i Pepe no s'han exercitat en l'últim entrenament previ per diverses molèsties musculars. De fet, a Pepe ja li van impedir jugar dissabte a Riazor.

De tota manera, del que es parla més a Madrid és de la presumpta suplència d'Iker Casillas. Alguns mitjans donen per fet que contra l'Elx, el porter de Costa Rica, Keylor Navas, ocuparà la porteria. El tècnic italià espera que la golejada contra el Dépor suposi un punt d'inflexió en la dinàmica de resultats de l'equip.

Anar al contingut