Agents dels Mossos d'Esquadra patrullen per Lleida per intentar trobar el presumpte autor dels apunyalaments. (Foto: ACN)
Agents dels Mossos patrullen per Lleida per intentar trobar el presumpte autor dels apunyalaments. (Foto: ACN)
Lleida

Un ferit crític i tres de greus en ser apunyalats a Lleida

Més de cent agents busquen l'agressor, que ha atacat les víctimes mentre caminaven pel carrer als barris de Pardinyes i Balàfia

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra busquen a Lleida un home que aquest dilluns a la tarda ha ferit de forma indiscriminada cinc persones amb una arma blanca mentre caminaven pel carrer. L'agressor tindria uns 35 anys i vestiria pantalons curts de color verd i camisa blava a ratlles.

Dos dels apunyalaments s'ha produït al Passeig de Ronda, dos més al carrer Príncep de Viana i l'últim a la plaça del Treball. Un de les víctimes s'ha quedat amb el ganivet clavat a l'esquena. Els fets han passat cap a dos quarts de sis de la tarda.

Un dels ferits està en estat crític, tres en estat greu i un altre menys greu. Totes les víctimes estan ingressades a l'Hospital Arnau de Vilanova. Es tracta de quatre homes, de nacionalitat xinesa, pakistanesa, sud-americana i espanyola, d'entre 37 i 60 anys, i una dona, d'origen algerià, de 40 anys, a la qual estan operant. L'home de nacionalitat xinesa és a l'UCI i el pakistanès, que és el que està més greu, no es descarta que l'acabin traslladant a un hospital de Barcelona.  

Uns 140 agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana busquen l'autor de les agressions a tota la capital del Segrià. D'entrada, la cerca s'ha concentrat als barris de Pardinyes i Balàfia.

El cap dels Mossos a la regió de Ponent, Josep Lluís Rossell, ha fet una crida a la calma perquè la policia "hi està treballant intensament" i ha apuntat que, per ara, no hi ha "cap element per pensar que pot haver-hi un mòbil" darrere els apunyalaments. La policia també ha desmentit que s'hagi fet circular cap whatsapp o missatges per les xarxes socials recomanant a la gent "evitar completament sortir de casa".

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, s'ha desplaçat fins a l'Arnau de Vilanova per interessar-se per l'estat dels ferits i s'ha mostrat confiat que les forces de seguretat localitzaran l'autor dels fets.

Anar al contingut