Lleida

La policia busca pistes per detenir l'home que va apunyalar cinc vianants a Lleida

La principal hipòtesi és que l'autor dels fets és un pertorbat que va actuar sense mòbil aparent

RedaccióActualitzat

Un centenar de Mossos d'Esquadra i 40 agents de la Guàrdia Urbana continuen buscant l'agressor de les cinc persones apunyalades aquest dilluns a la tarda mentre caminaven per diferents carrers de la capital del Segrià. La hipòtesi principal és que és un pertorbat que ha actuat sense mòbil aparent. La policia catalana assegura que està rebent moltes trucades anònimes que aporten dades sobre l'agressor.

El perfil del sospitós és un home d'uns 35 anys, que podria ser d'origen estranger i portaria pantalons curts de color verd i camisa blava de ratlles. Les víctimes, que no tenen cap relació entre elles, són de nacionalitats diverses: una dona algeriana de 40 anys, un xinès de 37, un pakistanès de 60, un sud-americà de 26 i un espanyol de 40. Un dels ferits està molt greu, dos més estan en situació estable i els altres dos tenen un pronòstic menys greu.

Els Mossos d'Esquadra ja han interrogat dues de les cinc víctimes. Són dos ferits que ja han estat traslladats a planta a l'Hospital Arnau de Vilanova. Segons ha explicat l'intendent del cos policial, Josep Lluís Rossell, les explicacions que puguin donar seran clau per ''avançar en la investigació''. Encara que tot apunta que es tracta d'un pertorbat, els Mossos no descarten ''cap hipòtesi'' sobre el mòbil dels atacs i també estan analitzant les empremtes dactilars del ganivet que va fer servir l'agressor.

A dues de les víctimes les va agredir al passeig de Ronda, i els altres apunyalaments els va cometre al carrer del Príncep de Viana, a la plaça del Treball i al Segon Passeig de Ronda, on va clavar el ganivet per l'esquena a la víctima.

El cap dels Mossos d'Esquadra a la regió de Ponent ha fet una crida a la calma i ha desmentit que s'hagi fet circular cap whatsapp o missatge per les xarxes socials en què es recomani a la població "evitar completament sortir de casa".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut