Catenària d'un tren
Una avaria a la catenària és la causa dels retards.
Barcelona

Restablerta la circulació de trens entre Montcada i Sant Andreu Comtal que patia retencions per una avaria de la catenària

Una avaria en la catenària obligava els trens a circular en via única, amb retards que superen la mitja hora

RedaccióActualitzat

La circulació de trens entre Montcada i Sant Andreu Comtal per dues vies que havia estat tallada per una avaria de la catenària ja està restablerta per dues vies. Les freqüències de la R2 nord i la R11 es van restablint progressivament.

Una avaria de la catenària ha provocat retards als trens entre Barcelona i Montcada i Reixac, al Vallès Occidental, segons informa Renfe. Des de tres quarts de set del matí, aquesta incidència, que afecta el tram entre Montcada i Reixac i Sant Andreu Comtal, obliga a circular en via única i això fa que hi hagi retards superiors als 30 minuts a les línies R2 nord (Maçanet-Aeroport per Granollers Centre) i R11 (Portbou-Barcelona per Girona).

Renfe està informant els viatgers a través de la megafonia de trens i estacions, i amb personal d'atenció al client, Twitter, el web de rodaliesdecatalunya.cat i el telèfon 900 41 00 41.

D'altra banda, la pluja ha provocat que els Bombers de la Generalitat hagin atès des de les 10 de la nit d'aquest dilluns vuit serveis en tot el territori, localitzats a les comarques de l'àrea metropolitana, la demarcació de Girona i comarques del centre de Catalunya. Mentrestant, Protecció Civil informa que una incidència de subministrament elèctric al barri de Fenals de Lloret de Mar, a la Selva, ja està resolta.

Anar al contingut