Una de les mobilitzacions dels professors contra el decret de Bauzá.
Una de les mobilitzacions dels professors contra el decret de Bauzá.
Palma

L'Assemblea de Docents demana la dimissió de l'equip d'Educació de les Illes per "incompetència manifesta"

Els mestres diuen que la decisió del TSJB d'anul·lar el decret del trilingüisme demostra la "incompetència manifesta" dels responsables del departament balear

RedaccióActualitzat

L'Assemblea de Docents de les Balears celebra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Illes de declarar nul el decret de trilingüisme del govern de Bauzá. Els mestres demanen que plegui tot l'equip de la Conselleria d'Educació. Ho ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" Guillem Barceló, portaveu de l'Assemblea: "Ha estat desautoritzat. Aleshores, a nosaltres no ens queda més que demanar, des d'ara mateix, la dimissió immediata de tot l'equip de la conselleria per incompetència manifesta, i que doni pas a un equip que sigui mínimament capaç de gestionar el conflicte educatiu i la gestió del dia a dia d'una conselleria molt complicada."

El decret anul·lat pel TSJB va ser aprovat l'any passat pel govern Bauzá i els sindicats el van recórrer, entre altres motius, perquè consideraven que es vulneraven els drets dels professors i representava un greuge a la immersió lingüística en català a les Balears.

Anar al contingut