València

Fabra anuncia una rebaixa d'impostos de 830 milions per a "tots els valencians"

L'estalvi suposarà entre 285 i 444 euros anuals més a la seva butxaca el 2015 per a una família amb dos fills, segons ha dit el president durant el debat de política general de les Corts Valencianes

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha anunciat una baixada d''impostos generalitzada per a "tots els valencians", amb mesures com una reducció del tram autonòmic de l'IRPF el 2014 que es notarà en les retencions del proper mes de gener, que baixaran, i en la declaració de la renda del 2015.

En total, les deduccions autonòmiques i estatals a l'IRPF suposaran un estalvi de més de 830 milions d'euros en general, segons ha assegurat el president durant el debat de política general de les Corts Valencianes. I més en concret, per a una família valenciana amb dos fills suposarà entre 285 i 444 euros anuals més a la seva butxaca el 2015.

"Abaixaré els impostos a tots els valencians",  ha afirmat Fabra a la cambra valenciana, on també ha assegurat: "No exigiré més sacrificis als valencians, demani qui ho demani". I ha recordat que "ha reclamat, reclama i seguirà reclamant, governi qui governi, un nou model de finançament centrat en les persones i no en els territoris". El president valencià ha tornat a insistir que el model de finançament actual és "injust per a la nostra terra" i per això, ha dit, en defensarà la seva modificació.

D'altra banda, ha anunciat un pla emprenedor dotat amb més de 70 milions d'euros el 2015 i i ha dit que l'any que ve es destinaran 47 milions d'euros per millorar el finançament empresarial a través d'avals o microcrèdits.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut