Platja de la Pineda. Foto: Alejandro Yeste.
Platja de la Pineda. Foto: Alejandro Yeste.

Millora el temps però no del tot

A poc a poc el sol guanyarà espai pel país. No deseu el paraigua, encara us pot fer servei. L'ambient de tardor continuarà, si bé el sol donarà una empenta a les temperatures cap amunt.

Néstor GómezActualitzat

La inestabilitat tendeix a retirar-se i l'anticicló truca a la porta. Tot indica que l'estabilitat, amb l'anticicló situat sobre la península, ens acompanyarà el proper cap de setmana.

Restes de ruixats. El matí serà assolellat, amb alguns núvols al Pirineu. Les nuvolades amenaçadores es trobaran de matinada a la façana costanera, d'on podria caure algun ruixat a la costa central o sud de la Costa Brava. A la tarda, l'aire fred que hi ha a l'atmosfera permetrà que creixin grans nuvolades a l'interior de Barcelona, de Girona i en alguns punts del Pirineu. Els ruixats descarregaran sobretot al Vallès Oriental, Osona, Maresme i la Selva. La nit serà serena arreu, tret d'alguna tempesta a punts de la costa Central.

Temperatures més altes. Les mínimes baixaran lleugerament a causa del cel no tan cobert de núvols. D'altra banda, les màximes pujaran amb energia per efecte del sol. Els valors més alts del dia s'acostaran, però no arribaran, als 30 ºC.

I per als propers dies...

El temps millorarà a partir de dimecres i de cara al cap de setmana l'estabilitat serà total. Arribarà l'anticicló i amb ell els dies de sol i retorn a la calor de finals d'estiu. No plourà.

Anar al contingut