Santa Maria de Palautordera

El PP expedienta el regidor de Santa Maria de Palautordera per haver-se abstingut en la moció del 9-N

Els populars consideren que Agustí Illa "ha anat en contra del criteri general del partit pel que fa a la moció". Illa, a més, diu que "el poble se l'ha d'escoltar"

RedaccióActualitzat

El Partit Popular de Catalunya ha obert un expedient sancionador al regidor de Santa Maria de Palautordera que aquest dilluns es va abstenir en la votació de la moció del 9-N. El motiu, segons han informat fonts de la direcció del partit a l'ACN, és que consideren que Agustí Illa "ha anat en contra del criteri general del partit pel que fa a la moció" i "per les declaracions que ha fet sobre la direcció".

En declaracions a l'ACN, Illa ha explicat que va optar per l'abstenció perquè "el poble se l'ha d'escoltar". A més, considera que "la gent té dret a votar i dir què pensa" i assegura que l'abstenció va ser pactada amb l'agrupació local del partit.

Illa també ha amenaçat de no tornar-se a presentar amb el PP si Mariano Rajoy no atorga a Catalunya "el mateix que el País Basc o Navarra" i afirma que Alícia Sánchez-Camacho "té unes idees molt recargolades".

El text de suport a la consulta va tirar endavant, al ple de l'Ajuntament, amb el suport dels grups de CiU, la CUP i GDP-ERC. Els tres regidors del PSC van fer el mateix que el PP i es van abstenir.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut