L'acusat demostra, en la reconstrucció dels fets, com va clavar la destral a la seva dona. (Foto: ACN)
L'acusat demostra, en la reconstrucció dels fets, com va clavar la destral a la seva dona. (Foto: ACN)
Lleida

L'autor del doble crim d'Alcarràs reconeix els fets i demana perdó

Els forenses asseguren que l'imputat, acusat de matar la seva dona i el seu presumpte amant amb una destral, no té cap trastorn mental

RedaccióActualitzat

El veí d'Alcarràs, al Segrià, acusat d'haver matat amb una destral la seva dona i el presumpte amant d'ella, ha reconegut els fets al judici. La fiscalia li demana 39 anys de presó. Durant el judici que s'ha fet a l'Audiència de Lleida, l'acusat ha declarat que va cometre els dos assassinats, però ha assegurat que en aquell moment va embogir i que no recorda per què ho va fer.

A la sessió d'aquest dimarts s'ha pogut veure la gravació de la reconstrucció dels crims que es va portar a terme 3 dies després dels assassinats. Durant els 20 minuts de la gravació, l'acusat ha refet amb detall tot allò que va fer aquell dia, com va acabar amb la vida de les dues víctimes, amb molta naturalitat i fredor. Només s'ha mostrat abatut al final de la reconstrucció, quan ha explicat que feia sis anys que patia per la infidelitat de la seva dona. Els forenses, que també han declarat, han assegurat que l'imputat no té cap trastorn mental i que diferencia entre el bé i el mal.

Segons els agents de la Guàrdia Urbana d'Alcarràs, l'acusat no es va lliurar a la policia, tot i que quan el van detenir va confessar els fets. El judici, que es fa amb jurat popular, continua aquest dimarts amb les declaracions dels pèrits. El doble crim va passar el 30 d'abril de l'any passat en un bar de la localitat i a casa seva. Les acusacions, fiscalia, la Generalitat i l'Ajuntament d'Alcarràs demanen una condemna de 39 anys de presó per dos delictes d'assassinat amb traïdoria. La defensa demana una condemna per homicidi i no per assassinat, i reclama l'atenuant de confessió.

 

 

Anar al contingut