Lleida

La Guàrdia Urbana deté a l'avinguda Rovira Roure de Lleida el presumpte agressor de cinc persones

El detingut és un estudiant de medicina de 21 anys, que ha ingressat a l'hospital psiquiàtric Santa Maria.

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut el presumpte agressor que aquest dilluns va ferir a ganivetades cinc persones mentre passejaven pel carrer. La detenció s'ha produït aquest dimarts al vespre a l'avinguda Rovira Roure de la mateixa ciutat.

El detingut és un estudiant de medicina de 21 anys, que ha ingressat a l'hospital psiquiàtric Santa Maria. El jove és natural de Logronyo i els seus pares havien denunciat la seva desaparició a la Policia Local.

Segons ha explicat l'alcalde, Àngel Ros, les característiques físiques del jove detingut corresponen amb les descripcions que algunes de les víctimes i alguns testimonis havien fet de l'autor de les agressions amb arma blanca. Ros creu que "amb molta probabilitat" pot tractar-se de l'autor de les ganivetades.

Un testimoni presencial de la detenció ha assenyalat que tres agents de la Guàrdia Urbana han demanat la documentació al sospitós i l'han detingut immediatament després. Segons aquest testimoni, un dels agents ha dit que el detingut ha reconegut ser l'autor dels apunyalaments.

De fet, l'endemà dels fets, els Mossos han confiat en les càmeres de seguretat de diversos establiments per poder-lo localitzar. La policia també ha estudiat les empremtes dactilars que hi havia en el ganivet que va deixar clavat en l'última de les víctimes.

Mentrestant, els cinc ferits continuen hospitalitzats, un d'ells en estat molt greu. Els Mossos han començat a interrogar-los amb l'objectiu d'obtenir més detalls i poder avançar en la investigació. La policia no descarta cap hipòtesi sobre el mòbil dels atacs.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut