Barça

Un Barça espès en atac no passa de l'empat a La Rosaleda i deixa escapar els dos primers punts a la Lliga (0-0)

El Barça no ha passat d'un ensopit empat sense gols a La Rosaleda i ha deixat escapar els dos primers punts a la Lliga. Els blaugranes, molt espessos en atac, han fet un partit molt discret i només han sumat un punt que els manté en el liderat empatat a 13 amb el Sevilla

Actualitzat

Douglas ha estat la gran novetat de l'onze titular del Barça al camp del Màlaga i d'aquesta manera ha fet el seu debut oficial com a blaugrana. Amb les baixes d'Alves, lesionat, i Martín Montoya, descartat per decisió tècnica, el lateral brasiler ha ocupat la banda dreta juntament amb Piqué i Bartra, que han tornat a l'eix de la defensa.

La malmesa gespa de La Rosaleda i el plantejament defensiu del Màlaga, molt tancat a la seva àrea, han dificultat molt el joc ofensiu del Barça. Els blaugranes, molt espessos en atac, no han tingut profunditat i gairebé no han generat cap ocasió de perill sobre la porteria de Kameni.

Messi, amb un llançament de falta i una rematada forçada amb el pit, ha donat els únics símptomes de cert perill sobre la porteria local en una primera part molt pobra dels homes de Luis Enrique. Douglas no ha ofert profunditat per la dreta i només les internades de Jordi Alba per l'esquerra han donat una mica de llum al joc blaugrana. Precisament Messi no ha arribat per centímetres a la centrada de la mort del lateral de l'Hospitalet.

Sandro i Munir no fan de revulsiu

A la represa la dinàmica no ha canviat gens ni mica. El Barça ha seguit dominant i monopolitzant la possessió però sense generar ocasions de perill. Marc Bartra, a la sortida d'un córner, ha rematat de cap fora en una acció aïllada. Amb l'objectiu de sacsejar el seu equip, en el minut 63 Luis Enrique ha fet un doble canvi: Sandro i Munir han entrat per Pedro i Neymar, que han tingut una actuació més que discreta.

L'entrada dels dos davanters del planter no han estat el revulsiu esperat i el Màlaga, sense fer res de l'altre món, ha tingut dues ocasions per avançar-se en el marcador. Rosales ha donat el primer avís amb una gardela desviada per poc i després, Bravo i el pal han desviat una falta de Luis Alberto.

En el tram final, l'àrbitre ha perdonat l'expulsió a Weligton per una agressió a Messi que ha provocat una petita picabaralla. Amb l'únic argument de les jugades a pilota parada, el Barça ha estat incapaç de batre la porteria de Kameni i ha deixat escapar els dos primers punts de la temporada. Com a nota positiva, els blaugrana han tornat a deixar la seva porta a zero i Claudio Bravo segueix sense encaixar cap gol després de cinc jornades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut