Barça

Luis Enrique: "Per guanyar el PSG haurem d'oferir la nostra millor versió"

El PSG no podrà disposar d'Ibra ni de Lavezzi, però Luis Enrique es mostra prudent i assegura que "no canvia el nostre plantejament que Ibrahimovic no jugui. Ells tenen altres grans jugadors". El tècnic barcelonista espera un rival exigent i dubta que surti tant a l'atac tal com ha dit Laurent Blanc: "Diuen que aposten per atacar. Veurem què fan finalment. En tot cas, tenen gent per jugar-nos cara a cara. I crec que haurem de donar la nostra millor versió per guanyar".

Actualitzat

El PSG no podrà disposar d'Ibra ni de Lavezzi, però Luis Enrique es mostra prudent i assegura que "no canvia el nostre plantejament que Ibrahimovic no jugui. Ells tenen altres grans jugadors".

El tècnic barcelonista espera un rival exigent, que qualifica com "un clar aspirant a guanyar la Champions" . Això sí, dubta que surti tant a l'atac com ha dit Laurent Blanc: "Diuen que aposten per atacar. Veurem què fan finalment. En tot cas, tenen gent per jugar-nos cara a cara. Hem d'estar preparats per a tot. I crec que haurem de donar la nostra millor versió per guanyar".

Un rival motivant

L'entrenador blaugrana ha assegurat que el PSG "és un rival que ens motiva molt, i un camp com el Parc dels Prínceps els jugadors ja els motiva prou, i més sempre és interessant guanyar fora de casa".

La premsa francesa ha insistit en la manera de jugar de Messi, que ara és més assistent que anotador i que torna a l'estadi on fa dos anys va començar el seu via crucis de lesions. Luis Enrique ha repetit la seva idea: "Messi continua sent un jugador impressionant en tots els factors. Serà determinant marcant i assistint. I també pressionant i defensant. Continua sent el numero 1 en tots els aspectes".

Per cert, el gran dubte és saber si Bravo continuarà sota els pals o Ter Stegen tindrà una nova oportunitat. Luis Enrique no ha aclarit res.

Mathieu: "Tinc la confiança del tècnic"

El francès Jéremy Mathieu ha estat el jugador que ha precedit Luis Enrique en la roda de premsa. Ha recordat que va marcar un gol al Parc dels Prínceps quan jugava al Sochaux i ha deixat clar que tot i no haver estat la primera opció per reforçar la defensa aquest estiu "tinc la confiança del club i de l'entrenador i això és el millor que es pot tenir. Estic molt de gust a Barcelona."

Del PSG ha dit que "tot i les baixes que tenen continuen sent un grup fort amb homes com Cavani, Lucas Moura o Pastore. Tenen un nivell molt alt. Mantenir la porteria a zero serà difícil."

Mathieu ha revelat una curiositat sobre Messi: "Abans de coneixe'l pensava que no parlaria amb els jugadors de menys nivell. Però no és així, és un noi molt simpàtic". De l'argentí, també ha afirmat que "dubto que recordi la lesió que es va fer aquí, a París. Veurem una bona versió d'ell aquest dimarts".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut