Futbol

El Barça busca al camp del París Saint-Germain un triomf de prestigi continental

El Barça juga aquest vespre (20.45, per TV3) el partit de més nivell des que Luis Enrique es va fer càrrec de l'equip blaugrana. El París Saint-Germain, tot i les baixes notables d'Ibrahimovic, Thiago Silva i Lavezzi, vol arreglar un començament de temporada irregular sent el primer equip que venci el nou projecte barcelonista.

Actualitzat

El Barça juga aquest vespre (20.45, per TV3) el partit de més nivell des que Luis Enrique es va fer càrrec de l'equip blaugrana. El París Saint-Germain, tot i les baixes notables d'Ibrahimovic, Thiago Silva i Lavezzi, vol arreglar un començament de temporada irregular sent el primer equip que venç el nou projecte barcelonista.

Luis Enrique podrà triar, perquè té pràcticament tot l'equip a la seva disposició. I tornarà a introduir canvis respecte de l'equip que va golejar el Granada (6-0) dissabte passat, a totes les línies, incloent-hi la porteria. Marc-André Ter Stegen té molts números de ser el porter titular.

L'equip inicial del Barça podria ser el format per Ter Stegen; Alves, Piqué, Mathieu, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Pedro, Messi i Neymar.

Tot i l'absència d'Ibrahimovic, el Barça es trobarà davant d'antics jugadors del club, com ara Motta o Maxwell, o jugadors pretesos recentment, com David Luiz o Marquinhos. Laurent Blanc, tècnic de l'equip també amb passat blaugrana, podrà formar tanmateix un onze força competitiu, que podria ser aquest: Sirigu; Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell, Motta, Verratti, Matuidi, Pastore, Moura i Cavani.    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut