Windows 10 recupera el menú d'inici, que és personalitzable per accedir als llocs preferits ràpidament.
Windows 10 recupera el menú d'inici, que és personalitzable per accedir als llocs preferits ràpidament.
Califòrnia

Microsoft presenta Windows 10, apte per a tots els dispositius i que recupera el menú d'inici clàssic

Microsoft presenta el nou sistema operatiu, que serà apte per a tots els dipositius

RedaccióActualitzat

Microsoft s'ha saltat un número i ha presentat un nou sistema operatiu, el Windows 10. Es tracta d'un sistema integrador, que funcionarà a dispositius com el PC, la Xbox, el telèfon intel·ligent o la tauleta. El successor del Windows 8 recupera el menú d'inici clàssic de Windows, amb un espai personalitzable des d'on es pot accedir a les aplicacions, persones o pàgines web preferides. 

Una altra novetat és que les "apps" de la botiga de Windows es poden manipular com els programes d'escriptori, és a dir, que es poden redimensionar i moure lliurement, maximitzar, minimitzar i tancar amb un clic. L'usuari podrà disposar de múltiples escriptoris, visualitzar quatre aplicacions simultànies o desplaçar-se per totes les aplicacions i arxius oberts amb una "vista de tasques". 

La versió completa de Windows 10 estarà disponible el 2015. Segons Microsoft, es tracta del "millor llançament que Microfost ha fet destinat a clients empresarials".

Amb 1.500 milions d'usuaris de Windows a tot el món, la nova versió del sistema operatiu espera sortir amb èxit al mercat i augmentar la quota de presència de Windows 8, del 2012, que va generar queixes per l'absència de l'icona d'inici.

 

Anar al contingut