Captura de la web institucional pel 9-N.
Captura de la web institucional pel 9-N.
Barcelona

Homs: "El web del 9-N continuarà actiu perquè depèn de mi"

El portaveu del govern i conseller de la Presidència ha explicat que tiraran endavant tots els preparatius que depenen directament del govern, però que suspenen de forma cautelar les iniciatives que podrien acabar perjudicant els funcionaris

RedaccióActualitzat

El web del 9-N es manté actiu i seguirà funcionant. Després de la "suspensió temporal" de la consulta i de tot l'operatiu al seu voltant, inclosa la campanya de difusió del 9-N, el portaveu del govern Mas, Francesc Homs, ha explicat que tiraran endavant tots els preparatius que depenen directament del govern, però que suspenen de forma cautelar les iniciatives que podrien acabar perjudicant els funcionaris, com és el cas de l'emissió de la campanya institucional del 9N a les emissores públiques. 

El portaveu del govern ha explicat aquest dimecres a "El matí de Catalunya Ràdio" que el web institucional www.9Nconsulta2014.cat encara continua en funcionament perquè depèn d'ell. És per això que el portal no ha caigut, tot i que ha deixat d'incloure l'anunci audiovisual.

"El web del 9-N continua actiu perquè depèn de mi. Intentaré actualitzar-lo personalment".

"No serà ni fàcil ni senzill, però tampoc és impossible"

El govern està determinat a celebrar la consulta el 9-N, tot i reconèixer que "no serà fàcil, ni senzill". Pel conseller de la presidència, Francesc Homs, la suspensió per part del Constitucional de la llei de consultes és un obstacle més, però confia que serà provisional. 

Homs ha anunciat que aquest dimarts al matí els advocats de la Generalitat presentaran la petició d'aixecament de la suspensió de la llei. El conseller espera que el Constitucional es pronuncïi sobre aquesta petició amb la mateixa rapidesa amb què han acordat la suspensió.

Anar al contingut