Neymar va fer el segon gol del Barça a París, però no n'hi va haver prou. (Foto: EFE)
Futbol

Neymar fa treball específic l'endemà de la derrota a París

Sense marge per pair la derrota a la Champions, el Barça s'ha entrenat aquest matí per començar a preparar el partit de Lliga al camp del Rayo Vallecano (dissabte, 18.00). La novetat de la sessió ha estat que Neymar, titular al Parc dels Prínceps, s'ha entrenat al marge del grup.

Actualitzat

Sense marge per païr la derrota a la Champions, el Barça s'ha entrenat aquest matí per començar a preparar el partit de Lliga al camp del Rayo Vallecano (dissabte, 18.00 h.). La novetat de la sessió ha estat que Neymar, titular al Parc dels Prínceps, s'ha entrenat al marge del grup.

Neymar ha tingut com a company d'entrenament a Douglas, que va ser baixa d'última hora per lesió en el desplaçament a París. En canvi, Rafinha s'ha entrenat amb total normalitat tot i no haver rebut encara l'alta mèdica.

A l'entrenament també hi ha assistit Gerard Piqué, que ha hagut de fer nit a París perquè va trigar en poder passar el control antidopatge i l'expedició blaugrana va marxar sense ell.  

Masip rep l'alta

D'altra banda, el porter Jordi Masip ha rebut aquest dimarts l'alta mèdica i d'aquesta manera, Luis Enrique disposarà a partir d'ara de tres porters. si no hi ha cap contratemps físic, això l'obligarà a descartar-ne un a cada convocatòria. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut