Marine Le Pen
La conducció temerària de Marine Le Pen va acabar amb la retirada del carnet de conduir (Foto: Reuters)
París

Li retiren el carnet de conduir a Marine Le Pen per infraccions reiterades

La líder de la ultradreta francesa es va quedar definitivament sense carnet després de saltar-se un semàfor vermell

RedaccióActualitzat

La líder del Front Nacional (FN), Marine Le Pen, va perdre el carnet de conduir arran de les seves infraccions reiterades al volant, segons informa el setmanari d'investigació "Le Canard Enchaîné". La notícia ha transcendit dos anys després que la política ultradretana rebés el missatge: "Anul·lació definitiva del carnet de conduir", després de saltar-se un semàfor vermell.

Le Pen ja havia esgotat els dotze punts del permís per altres infraccions, sobretot vinculades a l'excés de velocitat. Va presentar un recurs, però la justícia encara no s'ha pronunciat sobre l'afer. Segons informa "Le Canard Enchaîné", la líder del FN -advocada de formació- no ha pagat els 3.000 euros d'honoraris dels lletrats que va contractar, el gabinet Dufour & Associés.

Es dóna el cas que Marine Le Pen ha carregat repetidament contra els radars fixos en carretera, ja que considera que representen "un impost suplementari" que no serveix, diu, per millorar la seguretat vial, sinó per proveir les arques de l'Estat. 

La presidenta del Front Nacional afirma en la pàgina web del seu partit que el setmanari difón "elements infundats". Le Pen assegura que no era ella qui conduïa el seu vehicle les diferents vegades que els radars automàtics la van fotografiar al volant a una velocitat més ràpida que la permesa.

Anar al contingut