Cristiano ha marcat un gol de penal i n'ha fallat un altre. (Foto: Reuters)
Lliga de Campions

El Reial Madrid guanya el modest Ludogorets impulsat per un polèmic arbitratge de l'escocès Craig Thomson (1-2)

El Reial Madrid ha sumat la segona victòria consecutiva a la fase de grups de la Lliga de Campions amb un triomf contra el Ludogorets per 1 a 2 en un partit disputat a l'Estadi Nacional de Sofia. Els búlgars s'han avançat amb un gol matiner de Marcelinho, però Cristiano Ronaldo, de penal, i Benzema han capgirat el resultat en un polèmic arbitratge de l'escocès Craig Thomson, molt protestat pels locals.

Actualitzat

El Reial Madrid ha sumat la segona victòria consecutiva a la fase de grups de la Lliga de Campions amb un triomf contra el Ludogorets per 1 a 2. Els búlgars s'han avançat amb un gol matiner de Marcelinho, però Cristiano Ronaldo, de penal, i Benzema han capgirat el resultat en un polèmic arbitratge de l'escocès Craig Thomson, molt protestat pels locals.

El modest Ludogorets, sense res a perdre, ha sortit a per totes i en el minut 6 ha estat capaç d'avançar-se en el marcador. A la sortida d'un córner, Marcelinho ha rematat de cap i sense oposició al segon pal al fons de la xarxa de Casillas. Un cop més, la defensa del Reial Madrid ha tornat a fer aigües en una jugada a pilota aturada, un dels punts febles del conjunt de Carlo Ancelotti.

El Madrid ha pogut fer l'empat tres minuts després, però, de forma sorprenent, Cristiano Ronaldo ha fallat un penal. El porter búlgar Stoyanov ha endevinat la direcció del xut del portuguès i ha desviat la pilota.

Sense fer un bon partit, els blancs han pogut empatar en el minut 24 en una jugada polèmica. L'àrbitre escocès Craig Thomson ha xiulat un segon penal per una caiguda de Cristiano i en aquesta ocasió el portuguès no ha fallat per igualar el marcador. Abans del descans, els búlgars han vist com els anul·laven un gol per clar fora de joc d'Alexandrov.

Penal no xiulat als locals

En la represa, el domini del Madrid ha estat més insistent i el Ludogorets ha començat a tancar-se cada vegada més a la seva àrea. Chicharito ha desaprofitat una clara ocasió per desfer l'empat i, poc després, un defensa local ha desviat sota pals una rematada de Cristiano. La insistència madridista ha trobat el premi del gol en el minut 77. Benzema, que havia entrat per Chicharito, ha rematat una centrada precisa de Marcelo per fer l'1 a 2. Els jugadors búlgars han reclamat una falta anterior del francès per una possible empenta a un dels centrals.

En el tram final, el Ludogorets s'ha abocat a l'atac a la recerca de l'empat i fins i tot ha reclamat un penal d'Illarramendi a Virgil Misidjan que l'àrbitre no ha xiulat. Tot i intentar-ho fins a l'últim segon, els búlgars han acabat caient amb un honor davant d'un Madrid que encarrila la classificació per als vuitens de final.