Futbol

Messi: "Per la qualitat que té, Neymar arribarà a ser el número 1 mundial"

El Barça ha tingut jornada de descans i ha aprofitat per presentar un acord comercial amb Gillette, amb Leo Messi com a ambaixador. El crac argentí ha atès els mitjans per explicar, entre altres coses, que ell només pensa a jugar al Barça, que veu Neymar com a futur número 1 mundial, i que l'equip actual li dóna molt bones sensacions tot i que encara queda feina per fer.

Actualitzat

El Barça ha tingut jornada de descans, i ho ha aprofitat per presentar un acord comercial amb Gillette, amb Leo Messi com a ambaixador. El crac argentí ha atès els mitjans per explicar, entre altres coses, que ell només pensa a jugar al Barça, que veu a Neymar com a futur número 1 mundial, i que l'equip actual li dóna molt bones sensacions tot i que encara queda feina per fer.

Les frases més destacades del 10: 

Luis Enrique: "Té el seu propi estil i nosaltres intentem traslladar-lo al camp. A mí em dóna molta llibertat de moviments. No es pot comparar Luis Enrique i Martino, són estils diferents."

Equip: "L'equip encara ha de créixer molt. Assimilar noves coses vol temps. Els fitxatges que han arribat són de molt nivell,. Tenim un grup molt bo." 

Neymar: "Crec que, amb la seva qualitat, Neymar serà el número 1 del món. Té condicions per ser-ho."

"Per l'estil de joc, ara juguem més a prop Neymar i jo, i per això fem més jugades. Tinc molt bona relació amb ell dins i fora del camp."

Cristiano Ronaldo: "No competeixo contra Cristiano Ronaldo o contra altres jugadors. Jo només vull fer la meva feina tan bé com pugui, i el que vull és guanyar títols."

Continuïtat: "No tinc pensat anar jugar a una altra banda, només penso en el Barça. L'última renovació va ser ràpida, sense cap mena de problema." 

Rècord golejador: "No hi penso, però són coses agradables."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut