Futbol

Vermaelen continua sense entrenar-se amb el grup

Thomas Vermaelen, un dels pocs jugadors del Barça que encara no han debutat amb l'equip, continua sense entrenar-se amb la resta de companys i ha tornat a fer treball específic aquest dimecres, un dia més

Actualitzat

Thomas Vermaelen, un dels pocs jugadors del Barça que encara no han debutat amb l'equip, continua sense entrenar-se amb la resta de companys i ha tornat a fer treball específic aquest dimecres, un dia més.

El central belga, fitxat a mitjans d'agost procedent de l'Arsenal a canvi d'uns deu milions d'euros, va arribar a Barcelona lesionat, amb problemes als isquiotibials, però tot semblava superat a finals de setembre quan va rebre l'alta mèdica.

Vermaelen va arribar a jugar bona part del partit amistós que va enfrontar a l'equip filial contra la selecció sub-19 d'Indonèsia, i fins i tot va obrir el marcador, però posteriorment va tenir un parell de recaigudes que li impedeixen entrenar-se amb normalitat.

Aquest dimecres, en una altra sessió en família a causa dels compromisos internacionals, ni el belga ni Rafinha Alcantara s'han exercitat amb l'equip.

A l'entrenament hi han participat els jugadors disponibles del primer equip (Adriano, Alves, Douglas, Montoya i Xavi), així com Ortolà, Samper, Dongou, Grimaldo i Adama, de l'equip filial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut