Sitges

La pel·lícula nord-americana "I Origins" guanya de la 47a edició del Festival de Sitges

La pel·lícula "The Babadook" s'ha emportat dos guardons: el Premi Especial del Jurat i el Premi a la Millor Actriu per a Essie Davis

RedaccióActualitzat

El film "I Origins", del director nord-americà Mike Cahill, ha guanyat el Premi a la Millor Pel·lícula del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

"I Origins" és un drama romàntic de ciència ficció que barreja ciència i mística a través de les investigacions que porta a terme el protagonista, un estudiant de biologia molecular especialitzat en l'evolució de l'ull humà.

Cahill ja va guanyar fa tres anys el premi Mèlies d'Or a la millor pel·lícula de gènere fantàstic amb "Otra tierra". Al film participa l'actriu francocatalana Astrid Bergès-Frisbey en el repartiment. 

La pel·lícula "The Babadook" s'ha emportat dos guardons: el Premi Especial del Jurat i el Premi a la Millor Actriu per a Essie Davis, que ha compartit guardó amb Julianne Moore pel seu paper a "Maps to the stars". 

També és compartit el premi al millor actor: Nathan Phillips per l'apocalipsi australiana de "These final hours" i Koji Yakusho pel trepidant "thriller" japonès "The world of Kanako".

El Premi a la Millor Direcció ha recaigut en "Cub", de Jonas Govaerts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut