Estelada provisional després del robatori.
Estelada provisional després del robatori.
Vilobí d'Onyar

La Guàrdia Civil no decidirà sobre l'agent que hauria robat l'estelada a Vilobí d'Onyar

Abans esperaran a veure com acaba el judici pel cas

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil no decidirà quines mesures disciplinàries adopta contra l'agent que podria estar implicat en el robatori d'una estelada a Vilobí d'Onyar, a la Selva, a finals d'agost. El tinent coronel José Luis Tovar ha afirmat que abans esperaran a veure com acaba el judici pel cas.

El cas es remunta a la nit del 23 al 24 d'agost, quan els passatgers d'un cotxe oficial de la Guàrdia Civil van robar una estelada que onejava en una rotonda de Vilobí d'Onyar. Dins del vehicle hi anava almenys un agent de la Guàrdia Civil.

El cos ha obert una investigació però segons ha explicat el tinent coronel José Luis Tovar no prendran cap decisió fins que el cas estigui resolt judicialment:

"Es pot donar el cas que hi hagi una responsabilitat administrativa, és a dir, disciplinària i no penal, o també que sigui disciplinària i penal a la vegada. Llavors, no puc dir res perquè no sé com acabarà."

El jutge com a molt pot instruir el cas com una falta de furt perquè el valor de l'estelada és d'uns 80 euros i perquè no és una bandera oficial.

 

Anar al contingut