Eufòria de la Colla Joves Xiquets de Valls després d'una jornada rodona. (Foto: Joves Xiquets de Valls)
Eufòria de la Colla Joves Xiquets de Valls després d'una jornada rodona. (Foto: Joves Xiquets de Valls)
El Vendrell

Extraordinària actuació castellera per la Fira de Santa Teresa al Vendrell

La capital del Baix Penedès ha viscut aquest diumenge al matí una grandíssima diada

Actualitzat

La diada de Santa Teresa al Vendrell es presentava amb reptes per a cadascuna de les colles, i cap d'elles ha decebut. La Colla Joves Xiquets de Valls, la Jove de Tarragona i els amfitrions, els Nens del Vendrell, han sortit de plaça culminant unes actuacions excepcionals.

La Colla Joves Xiquets de Valls han demostrat que l'ensopegada de diumenge passat al Concurs de Castells no va ser res més que això, i han esvaït els dubtes sobre el seu estat de forma carregant, ni més ni menys, que el 2 de 8 sense folre. Han començat la diada descarregant el 3 i el 4 de 9 amb folre, per atacar la bèstia indomable en tercera ronda, que no carregaven des del 2004.

Els Nens del Vendrell arribaven a la seva diada eufòrics, desprès que, la setmana passada, al Concurs, assolissin la millor actuació de la seva història. Aquest diumenge han fet un pas més, carregant el pilar de 7 amb folre, 44 anys desprès que ja ho fessin, precisament, al Concurs de Castells de Tarragona de 1970. El pilar ha servit per tancar una grandíssima actuació, on els de la camisa vermella han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8, i el 2 de 8 amb folre.

La Jove de Tarragona, per la seva part, ha tornat a portat el 5 de 9 amb folre a la Plaça Vella. Els liles han tornat a fer gala del domini que tenen sobre aquest castell, el dotzè consecutiu que descarreguen. Han completat l'actuació amb els 3 de 9 i el 4 de 9.

Anar al contingut