Ramon Laso ha arribat emmanillat a l'Audiència de Tarragona. (Foto: EFE)
Ramon Laso ha arribat emmanillat a l'Audiència de Tarragona. (Foto: EFE)
Tarragona

El jurat popular declara Ramon Laso culpable del doble crim dels Pallaresos

Vuit dels nou membres creuen que va matar la seva parella i el seu cunyat

RedaccióActualitzat
El jurat popular considera Ramon Laso culpable d'haver matat la seva parella i el seu cunyat el 2009 als Pallaresos, al Tarragonès. Vuit dels membres del jurat el consideren culpable, mentre que només un creu en la seva innocència. En els pròxims dies, el jutge dictarà sentència per a un cas que ha aixecat una gran expectació mediàtica.

Els cossos de les víctimes no s'han trobat mai. Laso està empresonat des del 2011, però ell diu que no té res a veure amb aquestes desaparicions.

El fiscal demana per a Laso 30 anys de presó per un doble homicidi, petició que l'acusació particular eleva a 40 perquè considera que es tracta de dos assassinats. La defensa, en canvi, vol que se l'absolgui.

Laso va ser condemnat a més de 57 anys de presó el 1993 per un doble assassinat. Va matar la que era la seva dona l'any 1988 i un any després va matar el fill que havien tingut en comú, un nen de 6 anys. Va simular un accident de cotxe i va cobrar una indemnització. A la presó de Tarragona no hi va passar ni set anys. Tenia molt bon comportament i va treballar a la cuina per reduir temps de condemna.
Anar al contingut