Logotips de la xarxa social Twitter.
Logotips de la xarxa social Twitter.
Estats Units

Twitter permetrà compartir i escoltar àudio a través de SoundCloud

L'objectiu és que sigui més senzill i ràpid poder escoltar música, notícies o qualsevol tipus de missatge a través de la xarxa social. Els usuaris de Twitter també podran compartir els seus àudios a la xarxa

RedaccióActualitzat

La xarxa social Twitter permetrà que l'usuari pugui escoltar àudio mentre navega per la xarxa. L'objectiu és que sigui més senzill i ràpid poder escoltar música, notícies o qualsevol tipus de missatge a través de la xarxa social. Aquesta nova tecnologia, que l'han anomenat Twitter Audio Card, ha estat creada amb la col·laboració de SoundCloud, el servei per compartir peces d'àudio a la web. Així ho anunciava Twitter ahir al seu blog.

Per començar, Twitter ha promès adjuntar àudios dels seus socis de SoundCloud, com per exemple, Warner Music, la NASA, el Washington Post, CNN, així com cantants com David Guetta o Coldplay. Aquesta iniciativa l'han donat a conèixer justament després que rivals com Apple o Google hagin entrat al negoci de la producció de música en línia.

Actualment, el servei es troba en fase de proves, i només poden adjuntar àudios els col·laboradors. Però els impulsors tenen la intenció d'ampliar-lo als seus 200 milions usuaris al més aviat possible. En un principi, aquests podran adjuntar àudio als seus missatges de text sense haver de sortir del seu perfil ni d'enllaçar amb altres webs.

Anar al contingut