Blesa, en la seva sortida de l'Audiència Nacional aquest dijous. (Foto: EFE)
Blesa, en la seva sortida de l'Audiència Nacional aquest dijous. (Foto: EFE)
Madrid

Blesa no pot pagar els 16 milions de la fiança i assumeix que se li embargaran els béns

L'exbanquer, que al maig del 2013 sí que va aconseguir reunir 2,5 milions per poder sortir de la presó, creu que aquest cop no tindrà prou capacitat econòmica

RedaccióActualitzat

L'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa assumirà l'embargament dels seus béns, en no poder afrontar la fiança de setze milions d'euros que va imposar-li aquest dijous el jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu per la seva responsabilitat en el sistema de targetes opaques de l'entitat.

L'exbanquer, que al maig del 2013 sí que va aconseguir reunir 2,5 milions per poder sortir de la presó, creu que aquest cop no tindrà prou capacitat econòmica. No obstant, Blesa té intenció de recórrer la interlocutòria del magistrat, tot i que això no paralitza el termini que Andreu li va donar per iniciar l'embargament.

El procés d'embargament s'iniciarà amb una investigació patrimonial de l'imputat, en la qual el jutge demanarà als registres de béns immobles, mercantil i de la propietat, a més de la Seguretat Social i l'Agència Tributària, tots els béns de què disposa. Amb el llistat complet, lliurarà un ofici d'embargament i es començarà per aquells elements que presentin més facilitat de cobrament, com un compte bancari, accions o altres títols financers, per donar pas seguidament al patrimoni immoble o sous, salaris i pensions.

 

 

 

Anar al contingut