Joan Herrera al programa El Suplement de Catalunya Ràdio
Joan Herrera al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio.
Barcelona

Joan Herrera no votarà el 9-N perquè no avala la consulta alternativa plantejada per Mas

El líder d'ICV assegura que no avalarà amb el seu vot la proposta que ha fet el president Mas

RedaccióActualitzat

Joan Herrera, el líder d'Iniciativa per Catalunya Verds, ha confirmat aquest diumenge en declaracions a Catalunya Ràdio, que no anirà a votar el 9 de novembre. Herrera ha dit que no avala la consulta alternativa anunciada pel president Mas i es queixa que el president va prendre la decisió de canviar la fórmula de votació sense pactar-ho amb els partits pro consulta:

"Jo no votaré perquè no es planteja una proposta de vot el 9 de novembre, des del meu punt de vista. Jo no avalaré la proposta que ha fet en Mas".

Malgrat això, Herrera ha dit que veu el 9-N com una jornada reivindicativa en protesta pels impediments que posa l'Estat al dret de decidir dels catalans i ha dit que se sumarà a qualsevol mobilització en aquest sentit. El líder d'ICV estarà molt atent a les accions que avui anunciïn l'ANC i Òmnium de cara al 9 de novembre:

"Estaré molt atent al que diu Òmnium i l'ANC, construir una jornada de mobilització per reivindicar que se'ns han negat drets bàsics".

Joan Herrera demana per l'endemà del 9-N la convocatòria immediata d'eleccions anticipades i descarta participar en una llista unitària.

Anar al contingut