Miquel Buch parlant a l'entrevista del 3/24.
Miquel Buch diu que, abans de les plebiscitàries, un 9-N massiu.
Sant Joan Despí

Miquel Buch creu que abans de les plebiscitàries la millor desobediència és votar massivament el 9-N

El president de l'Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, diu que la millor desobediència és votar massivament el 9-N

RedaccióActualitzat

El president de l'Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, creu que abans de les plebiscitàries la millor desobediència és votar massivament el 9-N:

"Votarem sí o votarem no, però que tothom hi participi. No és un partit d'anada i de tornada. L'anada, el 9-N, i la tornada, les plebiscitàries. En realitat són semifinals i la final. Si el 9-N no guanyem no hi haurà plebiscitàries."

A "L'entrevista del diumenge" del 3/24, Buch s'ha mostrat confiat que la major part dels consistoris que van donar suport a la consulta també secundaran l'alternativa plantejada pel govern ajudant en el que calgui i cedint espais si convé, perquè es pugui fer la consulta:

"Jo crec que les institucions locals i la institució de la Generalitat donarà dignitat i donarà musculatura a aquest procés i per tant si nosaltres acostem aquestes urnes a la ciutadania i la ciutadania vota que és el que nosaltres ens havíem plantejat des del desembre de l'any passat: que el 9-N es pogués votar."

Buch ha parlat també de les dificultats amb què es trobaria el procés i tots aquells que el fan possible:

"Sabíem que ens posarien pals a les rodes però el que no podem fer és que quan ens trobem una pedra a la sabata abandonem la cursa."

Anar al contingut