La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.
Sant Pere de Ribes

Sánchez-Camacho: "Els que es manifesten avui no representen el poble de Catalunya"

La presidenta del PPC també recrimina a Mas que no governi i l'acusa d'haver provocat la caiguda de la inversió internacional a Catalunya

RedaccióActualitzat

La president del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en paral·lel a l'acte que se celebrava a plaça de Catalunya de Barcelona, s'ha adreçat als que s'hi manifestaven per dir-los que "no representen el poble de Catalunya" i que els catalans no volen organitzacions separatistes que no representen la majoria de catalans.

Sánchez-Camacho recrimina a Artur Mas que no governi i li demana que tanqui els pressupostos de l'any que ve, perquè diu que el procés ja està passant factura a l'economia.

La líder popular creu que el president de la Generalitat està creant "una gran inestabilitat política" i l'acusa d'haver provocat una caiguda de la inversió internacional a Catalunya.

Segons Sánchez-Camacho, en aquest segon semestre del 2014 la inversió internacional ha caigut a la meitat, cosa que afecta l'economia, els sectors productius i la creació d'oportunitats a Catalunya, ha dit.

 

Anar al contingut