Els bombers desallotgen els veïns de l'edifici en perill d'enfonsament.
Els bombers desallotgen els veïns de l'edifici en perill d'enfonsament.
Barcelona

Els veïns de l'edifici de la Teixonera denuncien que fa set anys l'Ajuntament ja va certificar el mal estat de l'immoble

Una quarantena de veïns han passat la segona nit fora de casa, després que els bombers van decidir desallotjar l'immoble davant del risc d'enfonsament

RedaccióActualitzat

Els veïns de l'immoble amb risc d'enfonsament al barri de la Teixonera denuncien que fa set anys que l'Ajuntament va certificar que s'havia d'enderrocar l'edifici desallotjat aquest divendres. L'habitatge és al carrer Santa Rosalia d'aquest barri barcelonès.

Una quarantena de veïns han passat la segona nit fora de casa, després que els Bombers van decidir desallotjar l'immoble davant del risc d'enfonsament.

El president de l'Associació de Veïns de la Teixonera, Lluís Cairell, denuncia, que l'Ajuntament ja hauria d'haver donat una solució als veïns, quan el 2007 ja va certificar el mal estat de l'immoble.

Dimarts els veïns es reuniran amb l'Ajuntament per saber quina decisió prendrà el consistori, que ara està a l'espera dels resultats d'un estudi estructural.

Anar al contingut