Segona Divisió

El Barça B es retroba amb la victòria golejant l'Alcorcón al Miniestadi (4-1)

Actualitzat

El Barça B ha trobat el camí de la victòria golejant l'Alcorcón al Miniestadi (4-1). Dongou, Kaptoum, Adama i Juan Cámara han estat els autors de les dianes del filial blaugrana mentre que Mayor ha signat l'únic gol madrileny.

El primer gol del conjunt dirigit per Eusebio ha arribat al minut 14. Una centrada d'Adama ha acabat amb Dongou afusellant Javi Jiménez. En dos minuts, ha arribat el segon a partir d'un robatori de pilota al mig del camp. Adama ha tornat a conduir la pilota per donar mig gol a Kaptoum, que ha definit davant del porter madrileny. El tercer ha estat obra d'Adama, que ha aprofitat un intent de xut de Kaptoum dins l'àrea. L'Alcorcón ha intentat retallar distàncies a través de Mayor, que ha rematat de cap una centrada d'Óscar Plano. A la segona, Juan Cámara ha finalitzat una centrada d'Adama per aconseguir el 4 a 1 definitiu.