Porc senglar
Porc senglar
Sant Quintí de Mediona

Un caçador resulta ferit per un porc senglar en una batuda a Sant Quintí de Mediona, a l'Alt Penedès

Al caçador li han hagut de posar 20 punts a la cama. També s'han hagut de fer cures a 11 gossos, dos d'ells ferits greument.

RedaccióActualitzat

Un caçador que participava en una batuda autoritzada a Sant Quintí de Mediona, a l'Alt Penedès, va resultar ferit per l'atac d'un porc senglar, dissabte a primera hora del matí. Joan Féu, el caçador ferit, havia assistit a la batuda amb una trentena d'acompanyants més. Tots ells anaven acompanyats de gossos que, de fet, van ser els que van localitzar el porc senglar.

"Els gossos marxaven, llavors jo vaig entrar a veure si veia el porc senglar, però em va sortir per l'esquena, em va fer volar... i quan estava a l'aire vaig veure que encara m'estava esperant", explica el ferit, que, finalment, no va poder disparar a l'animal perquè, un cop ell era a terra, va marxar. A banda d'atendre aquest caçador, que porta 20 punts a la cama, també s'han hagut de fer cures a 11 gossos, dos d'ells ferits greument.

Els porcs senglars, normalment, marxen si detecten algun moviment, però en aquesta localitat s'han acostumat a conviure entre els humans.

Anar al contingut