Atletisme

Oscar Pistorius, sentenciat a cinc anys de presó per l'homicidi de la seva parella

L'atleta sud-africà Oscar Pistorius ha estat condemnat a cinc anys de presó per l'homicidi de la seva parella, Reeva Steenkamp. La jutge del cas, Thokozile Masipa, ha llegit la sentència en una vista pública a Pretòria en què hi havia familiars de l'acusat i de la víctima. L'atleta ja ha estat traslladat a la presó de Kgosi Mampuru, a Pretòria, on s'ha dirigit després de saber-se la sentència.

Actualitzat

L'atleta sud-africà Oscar Pistorius ha estat condemnat a cinc anys de presó per haver matat a trets la seva parella, Reeva Steenkamp. La jutge del cas, Thokozile Masipa, ha llegit la sentència en una vista pública a Pretòria en què hi havia familiars de l'acusat i de la víctima. L'atleta ja ha estat traslladat a la presó de Kgosi Mampuru, a Pretòria, on s'ha dirigit després de saber-se la sentència.

Cal recordar que la pena podia haver estat com a màxim de quinze anys de presó (la fiscalia en demanava deu) i com a mínim un arrest domiciliari de tres anys i fent treballs socials (el que demanava la defensa). 

La jutge Masipa ha justificat la seva decisió per la gravetat del delicte i el grau de negligència de Pistorius en obrir foc contra la model en haver-la confós amb un lladre.

Les parts tenen ara un termini de catorze dies per presentar recursos contra la sentància.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut