Barcelona

Junqueras demana a Mas reunir-se per parlar del 9-N i de les eleccions

El líder d'ERC diu que ha enviat un missatge al mòbil del president en què li expressa el desig de tornar-se a reunir amb ell

RedaccióActualitzat

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha explicat que ha enviat un missatge al president Artur Mas per demanar-li una reunió per parlar del procés participatiu del 9-N i també de les eleccions que necessita Catalunya "com més aviat millor". En unes declaracions a RAC1, Junqueras ha explicat que ERC desitja "reunir-se amb tots" i, de la mateixa manera que ahir va mantenir reunions amb ICV-EUiA i després amb la CUP, aquest dimarts ha enviat un missatge al mòbil del president en què li expressa el desig de tornar-se a reunir amb ell.

Es tractaria de la primera trobada entre el president i el cap de l'oposició després de la ruptura de la unitat que va provocar la decisió de Mas de substituir la consulta del 9-N per un procés participatiu amb menys garanties democràtiques.

Tot i que ha evitat pronunciar-se sobre si confia en Artur Mas, Junqueras ha admès que "el clima de confiança que havíem construït és ara més difícil". En qualsevol cas, i malgrat que "ara hi ha menys confiança que abans", ha dit que intentarà tornar a la situació anterior.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut