Sant Joan Despí

Tret de sortida per a La Marató de les malalties del cor

S'ha presentat la 23a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, centrada en les malalties del cor i que es farà el 14 de desembre. Aquestes malalties són les responsables d'una de cada 4 morts cada any a Catalunya.

RedaccióActualitzat

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio estarà centrada enguany en les malalties del cor, responsables d'una de cada 4 morts cada any a Catalunya. Les malalties del cor són una de les principals causes de mort arreu del món. Només el 2011, i a Catalunya, 13.000 persones van morir per afectacions cardíaques. Aquesta és una de les raons per les quals el Patronat de la Fundació La Marató ha tornat a convertir el cor en el protagonista de La Marató.

Ja s'hi han dedicat dues altres maratons, però encara hi ha un camp molt ampli per recórrer i els diners que solidàriament es puguin recollir aquell dia donaran un impuls importantíssim a la recerca de les malalties del cor.

La cita de la 23a edició de La Marató serà el 14 de desembre, però a partir d'avui ja es començarà a veure pertot arreu el seu cor. Es mobilitzaran més de 2.000 voluntaris i hi haurà 2.000 activitats recaptatòries arreu del territori, que fan Catalunya líder en solidaritat, sense crisis econòmiques que la dobleguin.

Tot plegat es concretarà amb un programa de 15 hores en directe, presentat per Mònica Terribas i Quim Masferrer. L'"Al·leluia" esperançat de Leonard Cohen, en versió d'Andrea Motis i Joan Chamorro, serà la banda sonora d'un espot de La Marató que es començarà a emetre a mitjans de novembre i que, com cada any, promet ser impactant.

Tot està llest perquè, com en anys anteriors, la solidaritat dels catalans torni a bategar a tota màquina.

Mentrestant podeu estar ben informats sobre com preparem La Marato a les xarxes socials, als seus perfils de Facebook i Twitter i a les etiquetes #JoEstimoLaMarató, #LaInvestigacióRespon i #LaMaratóTV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut