Belgrad

El zoològic de Belgrad presenta dos cadells de lleó blanc

Els dos exemplars van néixer fa tres setmanes i els alimenten els cuidadors del zoològic, ja que la mare els va rebutjar

RedaccióActualitzat

El zoològic de Belgrad té dos nous protagonistes molt especials. Es tracta de dos cadells de lleó blanc que van néixer fa poc més de tres setmanes. Els estan alimentant els cuidadors del recinte, ja que la mare els va rebutjar després del naixement. El seu color blanc fa que estiguin en desavantatge a l'hora de caçar i per aquest motiu viuen en zoològics i reserves naturals.

El zoo de la capital sèrbia, anomenat "El jardí de l'esperança", ha presentat aquests dos cadells de lleó blanc, una estranya subespècie procedent de Sud-àfrica, un país on els consideren "divins". Són un mascle i una femella que encara no tenen nom, i tots dos tenen bona salut, encara que la mare els hagi rebutjat.

Amb aquests dos nous inquilins, el parc zoològic de Belgrad ja té deu exemplars de lleó blanc. Es calcula que n'hi ha uns 500 exemplars en captivitat, repartits per diferents zoos i reserves naturals. Aquests lleons presenten una mutació genètica que els aclareix el pelatge, però no són albins.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut