Futbol

Ancelotti: "He canviat Cristiano Ronaldo sense demanar-l'hi"

Carlo Ancelotti ha afegit llenya al foc de cara al clàssic de dissabte. Preguntat per la substitució de Cristiano Ronaldo davant el Liverpool, el tècnic del Reial Madrid ha dit: "L'he canviat sense demanar-l'hi". L'italià s'ha referit a la situació que es va viure durant el Barça-Eibar, en què Messi va demanar continuar al camp quan Luis Enrique li va suggerir la substitució.

Actualitzat

Carlo Ancelotti ha afegit llenya al foc de cara al "clàssic" del dissabte. Preguntat per  la substitució de Cristiano Ronaldo davant el Liverpool, el tècnic del Reial Madrid ha dit fent broma: "L'he canviat sense demanar-l'hi." L'italià s'ha referit a la situació que es va viure durant el Barça-Eibar, en què Messi va demanar continuar al camp quan Luis Enrique li va suggerir la substitució.

En unes declaracions a Canal Plus, l'entrenador del Madrid, Ancelotti, ha comentat: "Tenia pensat donar-li un descans a Cristiano, si les coses anaven bé. Hem tingut molts contraatacs i  ha fet molts esprints. Per evitar problemes, he preferit treure'l els últims minuts per intentar tenir-lo fresc per jugar contra el Barcelona. Està content i nosaltres també. La millor manera és treure'l sense preguntar-li res."

Finalment, l'entrenador italià va parlar del clàssic. "S'enfrontaran dos equips que estan molt bé en aquest moment. Serà un gran espectacle i tinc la sort de no haver de pagar la entrada per veure'l."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut