El coordinador general de CDC, Josep Rull.
El coordinador general de CDC, Josep Rull.
Barcelona

Rull considera la imputació d'Oleguer Pujol una "gestualitat" més de la justícia espanyola i apel·la a la presumpció d'innocència

ERC demana màxima prudència i confiança en la justícia i reclamen que es convoqui la comissió sobre frau fiscal

RedaccióActualitzat

El coordinador general de Convergència, Josep Rull, ha parlat sobre la imputació per blanqueig de capital i frau fiscal d'Oleguer Pujol. Rull considera que es tracta d'una "gestualitat" més de la justícia espanyola que encara s'ha de veure si té fonament. "És una gestualitat que hem de saber si té base o no. Estem últimament acostumats a molta gestualitat per part de la justícia espanyola a l'hora d'actuar, especialment a Catalunya", ha afirmat a Ràdio 4-RNE.

En qualsevol cas, el número dos de CDC ha apel·lat a respectar la presumpció d'innocència del fill petit de l'expresident Jordi Pujol, "sempre i en tots els casos", ha dit. A més, ha desitjat que la justícia actuï de la forma "més diligent i responsable".

Des d'ERC es demana màxima prudència i confiança en la justícia i reclamen que es convoqui la comissió sobre frau fiscal.

El líder de Ciutadans. Albert Rivera, ha demanat, per la seva banda, que la comissió al Parlament no sigui "un frau". Rivera, que ha recordat que Jordi i Oriol Pujol Ferrusola també estan "sota sospita", ha acusat l'expresident Pujol de ser "el pare del 3%", ja que "durant tres dècades va trincar de l'obra pública a Catalunya" i els seus fills "se'n van aprofitar". A més, manifesta que "Oleguer Pujol s'ha aprofitat de la condició del seu pare i es va acollir a la malvada amnistia fiscal de Montoro".

Anar al contingut