Rafael Catalá, ministre de Justícia. (Foto: EFE)
Rafael Catalá, ministre de Justícia. (Foto: EFE)
Madrid

Catalá diu que l'escorcoll a Oleguer Pujol demostra que la justícia funciona

El ministre de Justícia s'ha pronunciat sobre l'escorcoll al domicili d'Oleguer Pujol en declaracions a Onda Cero

RedaccióActualitzat

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, s'ha pronunciat sobre l'escorcoll al domicili d'Oleguer Pujol afirmant que és una demostració que "la justícia funciona i actua contra qui comet irregularitats". En declaracions a Onda Cero, Catalá s'ha expressat en aquests termes minuts després de conèixer-se que la policia estava registrant el domicili del fill petit de l'expresident.

"Amb la poca informació que tenim, el que posa de manifest (l'actuació policial) és que les lleis funcionen, funciona l'Estat de Dret i funciona la investigació judicial quan hi ha una hipòtesi de comissió de delictes, i les forces de seguretat i la policia judicial col·laboren amb els jutges", ha dit.

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha declinat valorar les decisions dels tribunals en processos judicials en marxa i ha reiterat que "l'administració està "al servei de la justícia". Montoro ha fet aquestes declaracions al Congrés, on l'hi han preguntat si s'està actuant tard en relació amb aquest cas. 

Mentrestant, des d'UPyD, el portaveu econòmic del partit al Congrés, Álvaro Ancuelo, ha celebrat l'operació policial: "Ens alegrem que, tot i que trigui, la justícia funcioni."

Anar al contingut