El secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, presenta la campanya pel 9-N.
El secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, presenta la campanya pel 9-N.
Barcelona

ERC farà 500 actes i distribuirà un milió de paperetes pel "sí-sí"

Esquerra ajorna el debat sobre l'avançament electoral fins que passi el 9-N i diu que centrarà tots els esforços a aconseguir una mobilització massiva

RedaccióActualitzat

Tot i la insistència d'ERC en la convocatòria d'eleccions, els republicans han decidit ajornar el debat sobre l'avançament electoral fins que passi el 9 de novembre. I és que consideren que la importància del 9-N serà clau per entendre el futur del procés sobiranista, encara que es tracti d'un procés participatiu i no una consulta. Per això, centraran tots els esforços a aconseguir una mobilització massiva, i per fer-ho incidiran especialment en els indecisos.

ERC, que ha presentat la seva campanya pel 9-N, que porta per lema "Vull ser lliure. Vull un nou país", ha avançat que distribuiran 1 milió de paperetes pel "sí-sí" i faran 500 accionsA més, el secretari general adjunt del partit, Lluís Salvadó, ha explicat en roda de premsa que posaran més d'un centenar de taules informatives i que faran "molts actes sectorials centrats en els joves i la gent gran", que, com ja va passar en el procés escocès, és el col·lectiu que presenta més dubtes a l'entorn del procés.

La campanya començarà el dia 2 novembre a Barcelona i s'acabarà el 8 a Girona. Esquerra Republicana, a més, compaginarà la seva pròpia campanya pel "sí-sí" amb els actes que es facin dins de la campanya "Ara és l'hora!", impulsada per la societat civil. 

Salvadó, finalment, ha definit el 9-N com la "primera volta" de les properes eleccions al Parlament.

Anar al contingut