El cotxe de Google Maps arriba al carrer del domicili d'Oleguer Pujol.
El cotxe de Google Maps arriba al carrer del domicili d'Oleguer Pujol. (Foto: @Gelopezfageda)
Barcelona

El cotxe de Google Street View gira cua per l'escorcoll de la casa d'Oleguer Pujol

La casualitat ha volgut que el dia que han escorcollat el domicili del fill petit de Jordi Pujol fos el mateix que Google Street View ha escollit per fotografiar el carrer on viu

RedaccióActualitzat

La casualitat ha volgut que el dia que els agents de la Unitat de Delictes Fiscals de la Policia han escorcollat el domicili d'Oleguer Pujol, que ha quedat imputat per blanqueig de capital i frau fiscal, fos, precisament, el mateix dia que Google Street View ha escollit per fotografiar el carrer on viu el fill petit de l'expresident Jordi Pujol. El periodista de Catalunya Ràdio Gerard López ha recollit el moment.

Amb tot, el cotxe que fa fotografies per a l'Street View de Google Maps ha decidit girar cua quan ha vist l'allau de periodistes concentrats en aquest carrer sense sortida situat a la zona alta de la ciutat, a la falda del Tibidabo. I és que el cas ha generat una gran expectació.

Després de fugir, el cotxe de Google Street View haurà de tornar un altre dia amb la seva càmera per fotografiar el carrer on hi ha la casa d'Oleguer Pujol.

Anar al contingut