Cartell de l'hospital Carlos III de Madrid.
Cartell de l'hospital Carlos III, on hi ha Teresa Romero i onze pacients més en observació. (Foto: EFE)
Madrid

Reben l'alta cinc dels setze pacients que van estar en contacte amb Teresa Romero

Es tracta de les dues perruqueres, la metgessa de família, una treballadora de la neteja i una amiga de l'auxiliar d'infermeria

RedaccióActualitzat

Aquest dijous han rebut l'alta cinc dels pacients que estaven en observació a l'Hospital Carlos III de Madrid per haver estat en contacte amb l'auxiliar d'infermeria Teresa Romero, contagiada d'Ebola. Onze pacients més continuen hospitalitzats.

L'alta l'han rebut les dues perruqueres que van depilar la malalta abans de saber que tenia el virus, la metgessa de família que la va atendre en el centre de salut d'Alcorcón, una treballadora de la neteja d'aquest mateix centre i una amiga de l'auxiliar d'infermeria.

Teresa Romero continua mentrestant aïllada i es mantenen totes les mesures de seguretat que estableix el protocol per al tractament de l'Ebola. El personal que l'atén segueix portant el vestit de protecció fins que "no se sàpiga al 100% que cap dels fluids de la pacient és contagiós", segons el doctor José Ramón Arribas. Aquest dilluns, les anàlisis van confirmar que l'auxiliar d'infermeria havia superat el virus.

 

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut