Barcelona

L'actriu i productora Whoopi Goldberg presenta el musical "Sister Act" a Barcelona

L'actriu i productora Whoopi Goldberg presenta a Barcelona el musical "Sister Act", que s'estrenarà aquest dimecres a la nit

RedaccióActualitzat

Camisa texana desgastada, pantalons també texans i unes sabatilles velles. Així de modesta ha aparegut l'actriu i productora Whoopi Goldberg a l'hotel de luxe on s'ha dut a terme una roda de premsa per la presentació del musical "Sister Act", que s'estrenarà aquest dimecres a la nit al teatre Tívoli de Barcelona. A la presentació també hi ha assistit l'humorista Andreu Buenafuente, com a representant de la productora El Terrat i la protagonista del musical, Mireia Mambo, entre d'altres. Goldberg, protagonista de la coneguda pel·lícula "Sister Act", és ara la productora de l'adaptació del musical, juntament amb Stage Entertainment i El Terrat. Després de la roda de premsa, TV3 ha tingut l'oportunitat d'entrevistar la cèlebre actriu.

"Estic contenta de ser a Barcelona perquè és una ciutat plena d'art i m'enorgulleix que s'estreni aquí la versió espanyola musical", ha dit Goldberg somrient. L'actriu i productora no va dubtar a apuntar-se al projecte que consistia a portar "Sister Act" als escenaris en format de musical quan el president de la productora Stage, Joop Van den Ende li ho va proposar. "Em sembla una oportunitat increïble per a tots aquests intèrprets joves", ha dit referint-se als membres del musical, "però odio viatjar amb avió i ho passo malament cada vegada que presentem el musical", ha afegit amb sinceritat.

Goldberg, una de les poques artistes guanyadores de Premis de l'Acadèmia, Grammy i Tony, ha afirmat que, d'alguna manera o una altra, mai ha pogut deslligar-se de "Sister Act" i ha augurat un molt bon èxit per a aquest nou musical. A més a més, també ha mostrat la seva frustració per la poca participació d'intèrprets negres en musicals i ha criticat els interessos de la indústria cinematogràfica de Hollywood. Aquesta nit de dimecres assistirà al Teatre Tívoli a la inauguració del musical.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut