La portaveu de Convergència, Mercè Conesa.
La portaveu de Convergència, Mercè Conesa.
Barcelona

CDC organitzarà centenars d'actes arreu del territori perquè el 9-N sigui un èxit

Convergència Democràtica de Catalunya apel·la a la màxima participació

RedaccióActualitzat

Convergència Democràtica de Catalunya ha bolcat el partit a fer campanya per al 9-N perquè sigui un èxit i, per això, cal motivar a la participació dels ciutadans. La directora de la campanya, Meritxell Borràs, ha explicat que la voluntat és fer una campanya molt positiva i alhora de carrer. Ho ha dit en una roda de premsa posterior a la reunió del comitè de direcció a la seu nacional del partit. 

Per al dia 8 de novembre, està previst el muntatge de 800 paradetes arreu del territori "amb la intenció d'arribar al màxim de ciutadans per  animar-los a anar a votar i que votin sí-sí",. També es compta amb l'organització de centenars d'actes pels diferents municipis de Catalunya que se sumaran a altres esdeveniments, com poden ser xerrades  a peu de carrer "per tal d'arribar a tots aquells àmbits en els quals creiem que es necessari poder-hi arribar, com poden ser els casals d'avis", ha especificat Borràs.

La portaveu de Convergència, Mercè Conesa, ha remarcat que "el president Artur Mas ens ha cridat a coordinar tots els dispositius com a partit per tal d'estar preparats per al 9-N". Conesa ha valorat positivament el fet que s'estigui recomponent la unitat i també ha celebrat que aquest divendres tingui lloc la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. 

Anar al contingut